Tights tips !

Dekk rumpa

Det finnes svært få motemisser som er styggere enn tights brukt på en uflatterende måte. Altfor mange bruker tights til korte topper og gensere. Huskeregel nummer en hvis du skal bruke tights er derfor: dekk alltid rumpa!

Tights finnes i mange forskjellige varianter. Mine personlige favoritter er den svarte blondetightsen, den blanke varianten og den enkle bomullstightsen. Disse kan kombineres med det meste og du kan få til en ny stil hver dag. Det er selvfølgelig enda flere varianter der ute og de fleste er fine kombinert med de riktige plaggene.

Tekstiler, mønstre og farger kan fort bli kaotisk

Blondetightsen for eksempel kan være kjempekul til en enkel kjole. Kjolen bør helst være ensfarget uten for mye mønster, da kan det lett bli litt kaotisk, noe som kan skje den beste! Lårkort eller til rett over knærne. A-formede kjoler og ballongformede kjoler er kule varianter som passer mange av oss. Blondetightsen kan også være kul kombinert med en ola-shorts når det blir varmere i været ? og da gjerne med høye sko til. Høye!

Den blanke tightsen er også stilig til en lang tunika eller kjole til fest. Denne liker jeg også å kombinere med en lang topp og ?oversized? blazer for et mer hverdagslig uttrykk. Her er det superenkelt å dresse opp og ned!

Den vanlige bomullstightsen kan kombineres med det meste, her er det bare igjen viktig å huske på regelen om å dekke til rumpa. Om du velger en romantisk bohem-look eller velger den litt mer rocka stilen med et kort skjørt og en band-t-skjorte er det kult å kjøre på med trendy accessoirer som solbriller, Wayfarer som er min favoritt akkurat nå, statement-smykker, en kul veske eller et par kule sko. Slipp fantasien løs og gjør stilen til din egen!


mix and match?  , hentet fra ; http://quirkyexplosion.blogspot.com

Tekst hentet ut fra  ( http://spaltet.no/2010/04/stalking-martines-tights/  )

-Aurora?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits