Mine 15 år ..

Tenkte jeg skulle ta og fortelle litt om meg selv. Vet ikke om jeg har sagt så mye om fortiden min. 

I hvertfall så er jeg født i Halifax i Canada 6.april 1996. Det var fordi foreldrene min studerte og bodde der. Så jeg har kanadisk statsborgerskap (?) der til jeg er 25 tror jeg, det var noe sånt i hvertfall. Så et par månder etter at jeg ble født flyttet vi tilbake til Norge. Jeg har bodd i Skrova så å si hele livet og synes Skrova er en kjempe fin og koselig plass. Og her har jeg mange gode venner, men det kan bli utrolig kjedelig til tider.. Hadde/har en veldig fin barndom! 


Helga, Erlend, Viktoria og meg da jeg for 6 år siden

Så i 6.klasse begynnte jeg med maskara og BH og var utorlig redd for at pappa og mamma skulle vite det fordi jeg synes det var så flaut. Jeg lagde meg nettby og synes det var noe av det kuleste i hele verden. Du var veldig kul hvis du hadde nettby max og det var viktig og skrive noe om alle vennene dine. Profilbilde måtte være tatt av et dårlig webcamera eller med sony ericsson i speilet på badet. På profilen min sto det; Aurora Ellingsen, gitar, venner og sommer<3 kommenter og brev? ;**


1. fjortiss med krølla hår! 2. June oversminka meg på telttur! 3. Alina og Victoria-change is good.. 4. meg på stranda. 5. meg og June på OD-dagen. 6. 80-talls fjortiss..

Jeg brukte også sykt mye sånne breie pannebånd, perleøredobber og skatersko, veldig fint altså! Jeg skrev dagbok om krangler, kjærlighetssorg og hva jeg fikk til jul. Så var vi på halliade hvor jeg fikk min første kjæreste. Haha.


herregud så fjortiss jeg var.. 

I 7.klasse dro jeg, Christine og June til Svolvær på "klubben" (klubb z) da var det viktig at vi ikke pyntet oss for mye, men også hadde pumabukse i sokkene, hettegenser og sideskille anenhver gang vi dro. Så da dro vi med ferga etter skolen og var på amfi og kjedet livet av oss i fire timer for å være på "klubben" i en time før vi måtte dra med ferga hjem igjen. 


haha, lagde dette til june når hun ble 13!
Jeg var nervøs, men også veldig klar til å begynne på ungdomsskolen. 8.klasse var et fint skole år, og et fint åt generellt! På kalde, mørke høstdager dro jeg til Helena og satt på rommet hennes, hørte på fin musikk og drakk kakao og bakte brownies klokka halv tolv på natten. Savner henne forferdelig mye!! Når vi ikke gjorde det var vi ute og gikk tur, tok bilder, satt barnevakt og så film. 


ett bilde Helena tok av meg på rommet hennes

Det var egentlig først i 9.klasse at jeg ble interessert i mote og sånn. Gamle vennskap ble sterker og andre ble bygget opp igjen. Jeg hadde gode karakterer og alt var bra.


outfit fra jeg var 14 år 

Nå er jeg akkurat begynnt i 10.klasse og om bare ett par månder er det eksamen, søknader og hybel. Er ikke helt klar for å flytte fra familien min enda så er glad for at jeg har et år igjen enda! Jeg håper det blir et bra år! jj

 

Ble en ganske lang tekst, men håpre dere vet mer om meg nå en før. Har selfølgelig maaassseeee mye mer jeg kunne sag. Brukte ganske lang tid så håper dere likte det

5 kommentarer

marthine fjeld

25.09.2011 kl.16:37

jeg kjenner meg ganske mye igjen i det du sier! nyt 10.klasse, året forsvinner fort som f* ;)

Helena Maria

25.09.2011 kl.19:23

Så gøy å se bilder fra langt tilbake. Fine du!

Savner deg massemasse! <3

Ivana

25.09.2011 kl.21:11

Hehe, huska at æ å du pleide å vær ilag når vi va små :) Hærlige tider! Vesste faktisk ikkje at du va født i Canada...

EMILIE UHRE

26.09.2011 kl.22:58

Så bra skreve! Du har masse og gled dæ til å åran som kommer snupsi :)

Tonje Kristin

27.09.2011 kl.18:28

Naw skjønn jente du var :)

Skriv en ny kommentar

hits