Gamle dataspill

I går hadde jeg en lang samtale med Christine og Viktoria om dataspill vi pleide å spille for ett par år siden. Ganske morsomt å mimre.

The Sims 2; av og til fikk jeg sånn at jeg MÅTTE spille sims så da svettgeima jeg (hehehe) sims i maange timer eller en hel dag! Men husker at pcn alltid slo seg av og at det gikk skikkelig sakte..

Harry Potter; når jeg og overnattet hos Christine satt vi å spilte Harry Potter til 2 eller 3 på natten (noe som var forferdelig sent før, ja vi følte nesten at vi hadde døgna). I hvertfall når vi kom til den banen som er under havet, var vi livredd fordi det kom sånne skumle blekkspruter oppi skjermen heletiden!! gode tider!
Powerbabe; huff, egentlig var det et fælt spill, men husker at jeg synes det var bra morsomt! det handlet om at du skulle bitche, plage, mobbe andre jenter. Det beste var hvis tre gikk mot en.. Husker jeg følte meg skikkelig loser fordi jeg ikke hadde brukt mange hundre kroner fra mobilen på å kjøpe rosa ørevarmere og stilletter.. Nå er det heldigvis lagt ned..

 

Starshine; Et heste spill som man fikk i pennyklubben/tl-klubben som faktisk var kjempe spennende! Runda de tre første spillene mange ganger, var ganske skummelt av og til også. På grunn av musikken, bomber og skumle folk. 

Nok en gang, gode tider!


Starshine 2, my fav! 

Så, pleide å spille noen av disse spillene? Hvordan? 

2 kommentarer

Christine

27.10.2011 kl.16:50

Savn savn savn!!! <3

jiiji

28.10.2011 kl.13:44

stor sims fan, så har selvfølgelig spilt mye sims 1-3, har ikke prøvd harry potter 4. men 1-3 og 5-6 på forskjellige konsoller.

Skriv en ny kommentar

hits