Hunger games

Hey u! 

Siden Aurora er en elendi blogger for tiden, bestemte jeg meg for å være elsk å blogge for henne. Aurora sitter for sekundet akkurat slik:


he-he, fint bilde.

Slik har hun sittet i flere dager nå, slappe gris. Hun leser  bøkene som heter "dødslekene" eller "hunger games". Syykt bra bøker! Men, anbefaler dem ikke. Jeg hare lest alle 3,  klarer ikke slutte å tenke på de idiotiske brae bøkene, det er jævli og ikke klare å tenke på noe annet en bøkene. Når man leser de, blir man helt fanget, klarer ikke legge dem i fra meg. Tror jeg gråt minst 10 ganger når jeg leste de. For ikke å snakke om at jeg gråt for at det ikke var flere igjen. Skal lese alle tre en gang til, jeg :) Heldigvis kan jeg trøste meg med at de kommer på kino 23. mars. Gjett hvem som skal være først i kinosalen! ahahah

Link til trailer: http://www.youtube.com/watch?v=lIVKX4Wu77U (Er ikke så god med linking....)Måtte jo legge et bilde av oss to! :) Ikke det nyeste bilde. Det er fordi at jeg har gult, sitron hår for tiden. hehey (prøv å se bort i fra den stygge munnen min. Se heller til høyre!)

Har du lest hunger games?

Hvis så, team Peeta eller Storm/Gale? :D 

- Viktoria 

 


 

 

2 kommentarer

Hanne - Legg meg til som venn!

01.02.2012 kl.19:38

jeg har ikke lest boken, men har ønsker om å gjøre det. Men først må jeg vel nok lese ut de 4 bøkene jeg har på nattbordet mitt.

Men filmen skal jeg se!! :)

<3 Iona

02.02.2012 kl.08:45

har ikkje læst de bøkern;o

Skriv en ny kommentar

hits