STALKER MUCH?

Hei! Ja, jeg lever faktisk. Jeg er som sagt er jeg på Riksgrensen. Dagene her har vært herlige, jeg har vært i bakken(sol og blå himmel), på spaet, blitt litt brun, vært på hotellet også har jeg vært med herlige jenter.


Meg og mamma i skiheisen!

Svensk mat og brus på boks<3

blir en del kakao pauser når vi er i bakken.

pappaa<3Gjett hvem? 

Jeg og Viktoria ble skikkelig solbrent, så vi gikk rundt som to griser(mest jeg) i to dager. huff.

swag.


I går tok jeg, mamma og Viktoria toget til Narvik og dro på jente tur. Kooselig<3 Kjøpte masse fint som jeg skal vise når jeg har kommet hjem og har ordentlig kamera. 
jeg bestilte en stor brus, viste ikke at jeg bestilte en tiliters bøtte med brus. djises.For det meste har jeg vært med Viktoria og Oda. Men i går lagde vi mat og greier hos Oda&co. Fantastisk pizza.. eller? 
Viktoria og Julie. 

Oda med den "fantastiske" pizzaen som Viktoria og Julie dynget i hjel med ost!

frister det? tenkte ikke det nei. 

Kunne forresten ikke dra å se på Lofotrennet og være i bakken i dag fordi jeg måtte jobbe med prøve eksamen i matte. blæhæ. 
ble LITT kjedelig, for å si det sånn..

nå er denne søte jenta kommet på besøk til oss,

 

Jeg, Viktoria og Oda dro på hotellet i sted for å spise godteri og se på Paradise Hotel. Så vi gikk opp til "bibloteket" på hotellet. Da det kommer en svensk fyr å spør om han kan sitte sammen med oss, så bare "jaja, whatever". SÅ begynte han å skravle, å snakke om bakken, og spørre masse spørsmål. Så vi sa høffelig at vi skulle ha jentekveld, og ikke ville snakke med han akkurat da. Men han ville ikke gå. Så vi sa at vi var bare 11 år og at faren vår satt nede å ventet på oss, Fortsatt ingen reaksjon. Så sa Oda rett ut at vi synes det var ubehagelig at han var der og om ikke han bare kunne stikke. Så gikk vi ned i resepsjonen og satt oss der i stedet. Først gikk han forbi oss noen ganger, før han kom å ville at vi skulle møte han i morgen, at vi skulle kjøre ski sammen, prøvde seg på Viktoria. Og ville ikke gå. Vi sa tusen ganger at vi ville at han skulle fjerne seg, det hele endte ihvertfall med at Oda måtte hente sikkerhetsvakten, som fikk han til å gå. 

Nå er jeg forresten 16 år dere! Da jeg begynte å skrive innleget var jeg 15. Men må ta å legge meg, stor dag i morgen. GOD PÅSKE ALLE DERE SØTE <3

2 kommentarer

TheSecretLifeOfCassandra

06.04.2012 kl.00:43

så fine bilder:))

Sandra-Mari

08.04.2012 kl.11:04

Fine bilder :) Huff.. Samme skjedd med meg/oss før, hvor gammel var han fyren da? ;o

Kos deg videre på Riksgrensen og ha en fin påske :)

Skriv en ny kommentar

hits