STOCKHOLM 2012

Hei dere! Lenge siden nå. Det er fordi jeg har nemlig vært i Stockholm, for de som ikke viste det. Vi dro på onsdag og reiste med tog fra Narvik til Stockholm til torsdag.På torsdag kom vi til hotellet-Best Western Time Hotel-og tok oss en rask dusj før vi dro ut på shopping. De andre dagene har vi vært masse på shopping, spist på fridays, vært på to museum og kost oss masse. Også har vi tattt masse t-bane, det var første gangen jeg gjorde det. Det var så morsomt. Du skulle sett oss første gangen vi tok den; vi holdt veskene helt intil oss i frykt for å bli ranet, sprang inn med en gang dørene åpnet seg og da toget begynte å gå datt vi nesten alle over ende og lo høyt. Vi så nok veldig turist ut. Selve byen var helt fantastisk. Brosteins gater, masse folk, rosa trær, mat lukt, vakre byggninger. Kan absolutt tenke meg å bo der en gang. I tillegg hadde vi en basketball bane rett utenfor vinduet, der det ofte var kjekke gutter og spilte. 

 Vi har også hatt heerlig vær og gått i shorts og skjørt. En tur jeg alltid kommer til å huske. Takk for en fin tur jenter

♥STOCKHOLM

4 kommentarer

Sanne Abrahamsen

01.05.2012 kl.22:33

Fine bilder! :D

juuuune

01.05.2012 kl.22:36

Right back atya!

Anne

01.04.2013 kl.20:02

Var dere i stockholm uten foreldre? Og isåfall hvordan fikk dere ordnet hotell når dere var under 18? :) Har planer om å dra på jentetur til stockholm selv :)

Aurora Ellingsen

03.04.2013 kl.14:56

Anne: Nei, var nok med mamma :) så gøy!

Skriv en ny kommentar

hits