Did u know?

Okei.. så tingen er at min søster, Aurora, tryglet og ba meg om å blogge. Stakkars ynkelige menneske. Jeg tenkte jeg skulle skrive "10 things  u didnt know about Aurora" . Here we go!

1. Aurora bruker 95% av tiden sin på å sitte på youtube å se på japanske/kinesiske/freaks som lager sminkevideoer og parodier. Rart. 

2. Aurora har hatt én stygg kommentar på bloggen sin. Den var til meg. auch.

3.  Aurora er en ryddenarkoman. Rommet hennes ser ut som en bohus reklame. Ganske irriterende faktisk, f.eks om vi skal se en film.. Da pauser hun filmen for å fjerne alt rot rundt seg. 

4. Aurora får bare 6´ere på skolen. Untatt i nynorsk såklart! (hvem får 6 i nynorsk liksom?) Om jeg og min syster har samme prøve, kan hun komme hjem med en 5´er å være missfornøyd og jeg stå der med en 4´er å være kjempe gla! haha

5. én ting er jeg bedre enn Aurora i..SPORT eller alt fysisk generelt. Aurora er IKKE glad i noen slags ballsport eller gym. Hun kan jogge en gang i året og legge ut bilde for å vise hvor sporty hun er. Så tenk på det neste gang hun legger ut et bilde i treningstøy eller lignende og sier hun har trenet. DET ER BULLSHIAAAT!

6. Skrekkfilmer, thriller og drap&action takler hun flott! Ingen mareritt elns. Men, når det kommer til grinefilmer, griner hun som en liten unge. Hun feller ikke en tåre eller to. Hun hyler og hulker. 

7. Når det er en drittdag, det regner og alle går i slaskeklær, kommer godeste Aurora valsende inn i en rosa kjole eller kanskje ett skjørt og noen highheels. ork...

8. Før hun begynte å bry seg om mote gikk hun bare i tights og tunikaer.. det var skikkelig stygt! hahah æsj

9.  Aurora bruker briller! Akkurat nå er hun fri for linser, så hun går i noen briller med tape på fra 7. klasse (?) duuude..

10. Kanskje Aurora har sagt dette da.. Hun er født i Canada. Dette har jeg ALLTID vært så sjalu på! Hun er født i CANADA og jeg på gravdal! hahah huff.

La med ett random bilde fra sommeren siden jeg er så sommersyk :( 39 dager til Italia, bitches! 

Did u know?


Én kommentar

Ina aarstein

10.05.2012 kl.23:07

39 daga!!

Skriv en ny kommentar

hits