vår/sommer/vinter bading?

Har hatt en herlig helg! På fredag dro jeg og Viktoria til optikeren, også når vi kom tilbake til skolen var det bare to timer igjen. Da vi var i Svolvær smakte jeg forresten på softis med marshmellows, anbefales ikke. Synes den var utrolig kvalmende, også er jeg egentlig ikke såå fan av marshmellows, med mindre de er grillet. Når skolen var ferdig la jeg og Viktoria oss på altanen. Viktoria solte seg (!!), mens jeg lå under et tjukt pledd og spilte på iphonen. Men det var koselig! 

 

 

 

 Senere på dagen lærte vi Erlend(lillebroren min) å kjøre båt. Det var så morsomt, for han var jo faktisk veldig god. 

 

Så dro jeg, Mathilde og Viktoria ut med båten. Da dro vi til Sandøya(en liten øy med ei fin strand) og så på hytta og stranda. Da vi var nede på stranda sa jeg til Viktoria at jeg hadde lyst til å bade. Viktoria; "Ja, det kommer du jo heilt sekkert tel å gjør". Så da badet jeg i undertøyet, og uten handduk. Å herregud og fader så kaldt det var, men herlig. 


 

Så i går, lørdag, ble jeg med Ina og tante Anniken med på jentetur til Sortland. Viktoria og resten av familien dro jo på turnstevne. Så da kjørte vi dit og shoppet og dro på cafe. Kjempe koselig! Jeg hadde på meg Lita´ene og Ina hadde også høyhæler, gjett om vi hadde vondt i føttene på slutten av dagen. Også fikk jeg jo også med meg et par plagg hjem. Skal vise dere senere. Så var Sandra kjempe snill og kjørte meg og Ina til Skrova i går kveld/natt. Når vi kom til Skrova var vi jo alene hjemme, så da ble det nachos til nattmat og dansing rundt i huset. Senere kom Daniel på besøk, og tror du ikke jeg og Ina sovnet på sofaene mens han var der? Når vi våknet var han borte. Haha, stakkars. 


I morrest våknet jeg og Ina og lagde oss amerikanske pannekaker. Herlig. Også dro vi ut for å kjøre båt på baksiden av Skrova, vi ble gjennomvåte, og Ina fikk en forslådd rumpe. Haha. Så da ble det hjem og drikke te/kakao og spise mer pannekaker. Cafe ble de også i dag da Viktoria kom hjem<3 Og ellers i dag har vi bare sett på Greys Anatomy. Beste serien. 


sæxi.

Go natt dokker. Sov godt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits