Remember December

-Da jeg og Christine var rundt 8-9 år pleide, og vi var alene hjemme hos henne, pleide vi å gå inn på foreldrene sitt rom og prøve alle klærne deres. Til og med silkemorgenkåpene som vi ikke fikk røre, bad ass. Også en gang tok vi alle tingene ut av rommet til lillesøsteren hennes, mens hun satt på dataen og så film. Madrassen, lekene, matta. Haha, husker vi kniste og fniste. 

-Har sykt mange minner med Viktoria, men husker godt en gang vi var på bilferie i Sverige og vi skulle overnatte en natt på hotell. Utenfor hotellet var det en liten lekeplass, og da jeg og Viktoria var der fant vi en liten leke. Da vi spurte mamma om vi kunne ta den, sa hun at det kunne være noen som lette etter den. Vi maste på henne helt til hun sa at hvis den fortsatt var der og ingen hadde hentet den når vi skulle dra, kunne vi ta den. Så da tok jeg og Viktoria og gjemte den under et bord. Også tok vi den neste dag. Dritt unger liksom. 

-Før når jeg, Ina og Viktoria skulle dra til farmoren vår måtte vi ta heis, og hver gang heisen laget en lyd eller stoppet begynte Ina å gråte. Masse i panikk. Stakkars. Sorry Ina, det måtte ut. -Om sommeren kom(mer) det mange turister med fergen, og da pleide jeg og June alltid å "underholde" dem som vi kalte det. En dag danset vi frem og tilbake på rulleskøyter, en annen dag turnet vi eller bare hoppet opp og ned. Haha. 

-Da jeg fikk min første mobil. Jeg hadde ingen og sende melding eller tinge til. Det var en sånn "murstein-nokia" uten farger. Men jeg spilte snake hele tiden. 

-Da  vi lekte boksengår i Skrova, var så morsomt. Er det. 

Plutselig så sitter man alene i en leilighet, må lage middag selv, går på videregående, må vaske klær og handle dopapir. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits