Takk Skrova Skole

Engelsk muntlig eksamen gikk bra, og jeg fikk 5. Tiltross for at jeg var ganske nervøs og nærmest på autopilot under hele presentasjonen.  Helgen har blitt brukt til alt og ingenting. Pakking, besøk av Ina, cafe med venninner. Også i dag hadde vi avsluttning på skolen. Siden vi er ferdig på Skrova Skole eller grunnskolen. Så da dro vi opp på skolen med lærerene og foreldrene våre og spiste kake, så på gamle bilder, hørte på taler og gråt. Djisus krist som jeg gråt. Jeg ble så utrolig rørt av alle de fine talene ogsånn.

Vil bare si takk til alle på Skrova Skole fordi jeg ikke kunne hatt det bedre på skolen. Så utrolig mye koselig jeg har opplevd disse ti årene. Masse turer, teltturer, ompliader, halliader, strandturer, byturer, klassetur. På ungdomsskolen har jeg hatt det så gøy. Vi har ledd av teite vitser, spist kake i norsktimen, lagd film, syngt sanger, hørt på at Ronald har spilt sanger for oss. Kai har vært en engasjert lærer som alltid lager konkuranser og liv. Gine er verdens beste mattelærer, og det er faktisk helt sant. Skulle ønske Gine skulle flytte til Svolvær og være mattelærer på videregående istede for å flytte til Vestvågøy.. Også er jo min kjære mor en veldig god lærer også.

Miljøet har også vært kjempe bra. Alle er venner og kjenner hverandre. Uansett om det er to eller tre år forskjell kan man være bestevenner, ikke steng andre ute men inkluder alle og det er alltid flere sider av en sak er noe jeg har lært på Skrova Skole. TAKK


<3

-Aurora

Én kommentar

juuuune

18.06.2012 kl.01:55

:(

Skriv en ny kommentar

hits