Hvalburgere, follj, sol og bading

Bonjour, ciao, hello, hei! Paris var helt fantastisk, så eifeltårnet, shoppet og bare koste oss. Før vi tok den lange togturen hjem. Kom hjem tirsdags natt og dro på jobb onsdag morgen.. Også jobbet jeg onsdag, torsdag og fredag. Også har jeg vært med masse herlige folk og bare hatt det så koselig. 
I helgen var det fiskefestival her i Skrova. Det vil si at det kommer masse folk hit og fisker og spiser burgere. Haha. Men det er så bra når det blir så my liv her på den lille øya vår. Så da har vi vært og badet og kost oss i solen om dagen og vært på "fest" på kvelden. Hele lørdagskvelden måtte jeg hjelpe og følge hjem fulle folk. Jaja, morsomt å ikke drikke for da får du se på hvordan folk oppfører seg når de har drukket. Men har vært kjempekoselig! Så trist når nesten alle dro.. 


Følte meg dårlig og litt syk i går, så gikk opp og la meg klokka fem i går ettermiddag. Og sov helt til klokken 11 i morgest, jeg sov altså i 18 timer. 18!!! Har ALDRI sovet så lenge. Er fortsatt ganske dårlig i dag så jeg har lagt å sett serier i dag. Awkward har jo begynt igjen. Hjerteee. 

Skal forresten legge ut innkjøpene i dag eller i morgen, skal jeg gjøre det på bilder eller video? Hadde blitt glad hvis dere kunne lagt igjen en kommentar. -Aurora :) 

2 kommentarer

Victoria

11.07.2012 kl.20:39

Hils fra meg til storesøster :D

rømz.

11.07.2012 kl.23:49

den følelsn æ hadde når æ dro..:(

sykt herli helg da! <3

Skriv en ny kommentar

hits