dear whale

Er så utrolig dårlig og blogge, men gidder ikke å skrive et helt innlegg for å beklage det. Det blir for kjedelig. Har begynt å jobbe igjen, for de som ikke vet det, så jobber jeg på Ellingsen med å pakke hvalkjøtt. Begynner klokka SJU(!) om morgenen og er ferdig klokka tre. Blir ganske kjedelig og slitsomt etter hvert. Men det er bra betalt, også er det morsomt å tjene egene penger. Ina sov her i natt,  så vi alle skulle komme oss opp. Vi tre har jo en døgnrytme hvor vi legger oss i tre-fire tiden og står opp i tolv-ett tiden. Så det var midlt sagt et mareritt å komme seg opp i morrest klokka seks. Men vi klarte det!!! Er så glad for at Viktoria, Ina og June også jobber der, gjør det litt koselig faktisk. Haha. Da vi kom hjem satt vi alle tre på rommet mitt og hørte på musikk, ett kvarter etterpå våknet jeg. Vi hadde sovna alle sammen, haha. 


ligner på en fisk her. hvorfor legger jeg ikke ut bedre bilder? fordi dette er det fineste jeg ser ut i dag. sminkeløs. nydusja. 

Nå skal jeg se Dear John med Ina og Viktoria. Alle sier den er så bra, så da må vi nesten se den. Hadde vært godt med litt candy nå.. herregud..mat- og godte-vrak. Hva gjør dere i dag?xoxo Aurora

2 kommentarer

SaraAlexandra.com

08.08.2012 kl.20:14

Jobber bare :( heeeelt til 23.

Aurora Ellingsen

09.08.2012 kl.21:00

SaraAlexandra.com: Å :( men det blir jo cash av det!!

Skriv en ny kommentar

hits