Grunner til å glede seg til høsten

Okei, jeg vet at det sikkert ikke er noen som vil høre at høst og skolestart nærmer seg, men det får bare være.  Jeg elsker høsten, og gleder meg faktisk! -Luften. Elsker "høstluft" den er så frisk og kald og god. Haha. 

-Kosekvelder. Når det er kaldt å mørkt ute kan man med god samvittighet sitte inne med stearinlys, kakao og pledd. I forhold til når solen skinner og man føler at man MÅ være ute hele dagen. 

-Fine farger. Okei, det høres kanskje klisje og "poetisk" ut, men det er så fint når solen skinner, det er kaldt ute, og alle bladene er røde og gule. Men her i Lofoten pleier det å være mange storm dager om høsten.

-På høsten begynner mange serier igjen, gleder meg så til å se Gossip Girl, 90210 også videre som begynner til høsten. Så da er det bra med litt dårlig vær, så jeg får sett dem. Haha. 

-Klærne. Høsten er kanskje den beste "motetiden" av året. Du kan bruke kule boots, store skjerf, kåper, strikk, luer, lag på lag. Gleder meg masse. 

-Det er salg på mye sommerklær. Det er lurt å kjøpe klær til neste sommer mens de er på salg. Skal til Bodø på fredag, håper det er maasse salg. 

Hva liker du best ved høsten? 

2 kommentarer

Hedda

14.08.2012 kl.09:43

Gleda mæ også masse te høstn! Det e så koseli:-) va i Bodø sist fredag og det va en del salg!!:-):-) men det sykt mye fine høstklær,sko, og masse andre ting:-):-):-)

Aurora Ellingsen

16.08.2012 kl.21:07

Hedda: Så bra :D

Skriv en ny kommentar

hits