Rett over hølla

Nå har jeg bodd alene i to månder? Jeg bor altså i en leilighet i under etasjen i huset til bestemoren min. Jeg er veldig heldig som har leiligheten, i forhold til de fleste andre på min alder som har små hybler. Jeg trives i leiligheten, og det er godt å ha et sted hvor du kan være helt alene. Drikke juice fra kartongen, danse rundt i stua, ligge i senga å se serier i flere timer, jeg har klær liggende over alt fordi jeg har kleskrise nesten hver morgen og må prøve alt jeg har i skapet, spise hav jeg vil til middag og ha sminke og sko spredt utover badet.

Allikevell er det mange negative ting med å bo alene, selfølgelig er det det. Jeg er bare 16 år og de fleste flytter ut hjemmefra når de er 18-19 år. Så det er litt rart.. Jeg savner også familien min veldig mye og det med å velge selv hva man vil ha til middag kan ofte føre til at middag blir glemt og du må ta deg en pølse i brød på narvesen, jeg er alene når jeg våkner, når jeg sovner og litt i mellom også. jeg må vaske mine egene klær nå, vaske, tørke, brette.. jeg har også gått litt opp i vekt av å bo alene fordi jeg spiser så mye søppel, haha. Dessuten bor jeg et stykke unna skolen, å må gå hver dag.
Jeg trives på skolen. Fagene er litt kjedelige, men det er mange fine folk der. Det kan være litt vanskelig å komme inn i enkelte venngjenger som har vært venner lenge og er fra samme plass. Men er så mange andre herlige. Kjenner jeg savner grunnskolen.mye. da vi ikke har mat og helse, musikk eller kunst og håndtverk som var de koseligste fagene, skoledagene er lange. evig lange. takk gud for de fri timene vi har, men som jeg fortsatt må bruke på lekser. Kravet og forventningene er naturligvis mye høyere her. Og karakterene har gått en del ned..

Savner Skrova utrolig mye, ja det er en halv time unna. men jeg savner å gå på Skrova Skole, spille pingpong i friminuttene, danse som gærninger rundt i klasserommet, jeg savner herlige mennesker som jeg stoler på og kjenner godt. Heldigvis har to av de folkene flyttet med meg, og går på samme skole som meg. Når jeg kommer hjem til Skrova, er det så godt. Selv om Svolvær er en kjempe liten by, er det så godt å få frisk havluft i lungene, se saltet på vinduene, gå midt på veien, hilse på alle jeg møter, se den stjernehimmelen ordentlig og vær hjemme med mamma,pappa, Erlend og Viktoria. Skrova kommer alltid til å være paradis og verdens fineste plass for meg. Og denne helgen skal jeg ta en hel Skrova helg. Gleder meg.Bare spør om dere ikke kjenner meg og lurer på noe! Må legge meg en god natts søvn og en treg skoledag venter til i morgen. 

2 kommentarer

Amanda Backman

19.10.2012 kl.08:56

Vetdu, jag har också flyttat hemifrån iår och jag förstår vad du menar med att det känns konstigt och att man går upp i vikt, haha! :D men jag går ju i ett Idrottsgymnasium så det är lite annorlunda för mig, för jag har inte så många lektioner varje dag utan träningar och håltimmar...

Men jag tror vi som flyttar hemifrån redan som 16 åringar blir starka människor som klarar sig långt i livet! Förstår att du saknar familjen, det gör jag också :) fast inte min by för den är så liten och tråkig medans Skrova är så vackert! (måste komma dit någon gång!) Men den bra sidan med att inte se sin familj så ofta är att man börjar se dem på ett annat sätt och förstå hur mycket man älskar dem egentligen. Hoppas du får det bra, puss och kram!

Hedda

19.10.2012 kl.15:31

<3

Skriv en ny kommentar

hits