julestemning?

Hei dere. Er ferdig med tentamener, og det er bare en uke igjen til ferie. Det er digg! Siden sist har jeg sett en, ja kanksje to sesonger av How I met your mother, hatt spis is tradisjonen min med Ina, sagt mye dumt og rart.. Ja, det var vel egentlig det. HAHA. Det er forresten så kaldt ute, at jeg holder på å fryse rumpa av meg!! I morgen skal jeg bake lussekatter med Ina og Viktoria, da det er Lucia-dagen som dere sikkert vet. Ny måte å feire Lucia-dagen på, før var det kampen om å få gå fremst, to stjernegutter og en gjeng med syngende barn i hvite laken. naw. 

Er kjempe rart og ikke være hjemme i Skrova i advents tida, men det har liksom ikke vært tid eller krefter til å dra hjem. Jeg prøver så godt jeg kan å tvinge julestemning på meg selv. Det funker dårlig, men det er snø ute, jeg har hengt opp julestjerner og bakt sammen med mor i dag. Ja også får jeg adventskalender fra mamma. Beste mammaen! <3 Tror dessuten vi skal se julefilm i engelsk imorgen, håper det ihvertfall. 

 

-Aurora

Én kommentar

Mikael

15.12.2012 kl.15:27

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Skriv en ny kommentar

hits