Stockholm 2013

Hei. Vi har hatt det kjempe fint i Stockholm. Var der med mamma og Viktoria fra søndag til tirsdag. Vi kom på søndag morgen, så vi hadde hele dagen på oss. Så da sjekket vi inn på hotellet og dro ut å shoppet litt, dro til Gamla Stan og spiste lunsj og bare så oss rundt. Det var veldig kaldt, rundt -8 grader tror jeg. Men så var det ingen snø i gatene og sol. På kvelden skulle vi ut å spise, men da det var søndag var det ikke så mye som var åpent. Så da ble det ben&jerrys på hotellrommet. Diigg.

På mandag dro alle tre til frisøren og farget/stripet håret. Resultatet ble bra på alle tre. Håret mitt er skikkelig rødt nå. Litt shopping her også. Heh.Senere på dagen kom Helena til byen. Så da spiste hun sammen med oss på Fridays, også dro på fotografiska sammen.

 

På tirsdag dro vi alle fire til Sofo-distriktet. Som er et område med mange vintage butikker og små, rare kaféer. Jeg har aldri vært på en ordentlig vintage/brukt butikk før, så jeg var i kleshimmelen. Vi var inne på en butikk som heter Beyond Vintage. Tror den bare finnes i Stockholm og London. Og guuuud så mye kult de hadde der!! Jakker, ryggsekker, capser ..osvosv. De hadde et helt rom fylt med «prinssesse/pyntekjoler». Aah, og dette var jo siste dagen så jeg hadde brukt opp så og si alle pengene mine. Det endte med at jeg kjøpte meg en vintage Levis dongerijakke. Og den er så kul, skal vise den senere. Litt lengre ned fant vi en liten café som het Blå Lotus(?). Hipster samlested? Ja, forresten, Stockholm må jo være hipsterhovedstaden. De er overalt med luene sine, instagram og store strikkajakker. Så tok vi da toget til Riksgrensen. 

Her er jeg nå. Vi har stått litt på ski, spist polarbrød og påskegodteri. I dag er bakken stengt, pga været. Så da blir det vel film og candy. Håper alle har en super påske, og koser seg masse med familie.

Edit: dette innlegget skulle egentlig postes før i dag, men vi har så tregt nett i leiligheten. Er på hotellet nå så. 

2 kommentarer

Sanne Abrahamsen

30.03.2013 kl.21:14

Fiiint håre blei! :D

HELENE

19.04.2013 kl.12:21

fine bilder! Ser ut som dere koste dere! :D

Skriv en ny kommentar

hits