Rett over hølla | 2 ?

Er et halvt år siden jeg skrev dette innlegget. Da hadde jeg bodd to måneder på hybel, og VGS. I dag har jeg nesten gått hele førsteåret. Det har vært en positiv og negativ opplevelse. Helt klart mest positiv! Det er rart hvordan alt blir og hvordan er ny plass kan forandre deg. Jeg har forandret meg mer en jeg ønsker at jeg gjorde. Jeg har fått mange ny venner, men har også mistet og såret noen. Karakterene har gått ned og vekten opp. Og det er bare sånn det er. Da jeg skrev det innlegget,-som ærlig talt ikke virker så lenge siden-, var jeg mye gladere. Det er det jeg føler ihvertfall, men det kan være fordi vi har gått igjennom mile lange måneder med grått vær og snø

 

Jeg bor enda i den samme leiligheten(og trives her), bruker for lite tid på lekser og savner Skrova. Men jeg føler at jeg er mer selvstendig og "modig" nå. Det betyr ikke noe hva andre synes, fordi det er så mye kulere å være annerledes. Jeg bruker Dr. Martens, har farget håret mitt rødt og hater trening. Det er helt greit.

Jeg ønsker jeg var oftere i Skrova. Jeg ønsker at folk ikke forandret seg. Og jeg ønsker jeg var liten jente igjen, alt er så serriøst og viktig nå.

fikk ikke sove..-aurora

Én kommentar

Ingvild Bæra

25.04.2013 kl.04:47

Fortsett å blogg ofte, lika det!:) Og husk å si ifra om/når du får sendt in søknad osv!

Skriv en ny kommentar

hits