regnværsdager i amerika

Hei. Håper alle har en fin høst så langt. Har vært flere dager jeg tenkte å skrive, men tenkte at jeg skulle vente til jeg var i bedre humør. Som sikkert mange andre utvekslings studenter har denne første måneden her vært tøff. På møter og soft landing camp fortalte lederne oss igjen og igjen at det kommer til å gå opp og ned. Jeg trodde ikke jeg kom til å oppleve det så mye som jeg har gjort. New York var toppers, første dag i ny seng; sjokk, første skoledag; topp, andre skoleuke; not so much. Så ja, det har vært som en berg-og-dal-bane, hvor små ting kunne gjøre dagen iltt bedre.
Jeg er nå i min tredje uke på skolen, tror jeg. I forhold til skolen hjemme hvor vi har fritimer og lengre friminutt, har vi bare her fem minutter til å komme oss til neste klasse. Og den eneste sjansen man har til å egentlig henge med noen er i den 30-minutters lange lunsjen. Jeg har spist lunsj med forskjellige folk nesten hver dag. Og en gang alene. Du ser fort hvem som faktisk er interessert i å bli kjent med deg og hvem som bare vil vite hvem du er. På en skole med tusen elever drukner jeg litt i mengden av og til. De to siste dagene har jeg vært veldig glad. Jeg ble med en jente som jeg har to fag med og venninnene hennes for å spise lunsj. Hun er en utrolig snill person. Så jeg ble med henne til youth group'en hennes i kirken. Er ikke en superrelgiøs person, men det var veldig fint å se samholdet mellom alle som var der og at de brydde seg om hverandre. Jeg kjørte med dem til skolen og spiste lunsj med henne i dag. Er også mange andre koselige folk på skolen som hilser på meg, spør allslags spørsmål og er blid.
Ellers er alt bra hos The Rustens. Jeg er veldig takknemlig for å bo hos så snille og god-sinnede mennesker som jeg gjør. Becky og jeg gjør for det meste bare hverdagslige ting sammen, men det er koselig. Vi lager mat, baker, handler og snakker. Jeg synes det er veldig interessant å vite om religionen deres, amerikansk levemåte og moral. Så jeg spør mange spørsmål og får mye svar. Denne helgen skal vi på camping til Sand Lake fordi Andy har bursdag.  

 

./ / skole ID//  det regner faktisk helt sykt mye her, staten er kjent for det. 

Så jeg har det bra, men også mange tunge dager. Har så mange ganger tenkt "jeg vil hjem til Skrova, til familien min, vennene mine og fiskekaker". Har aldri vært så lenge borte hjemmefra før. Er så rart at når jeg står opp er det ettermiddag hjemme og når jeg legger meg begynner dagen der. Jeg har regndager jeg har lyst til å bli liggende i senga, høre på trist musikk og gråte hele dagen. Men jeg prøver å heller gjøre det omvendte når jeg er trist. Skal prøve å være med på masse forskjellige ting, for å få "the full American Experience". Har bare vært her i litt over en måned, en lang måned, og at jeg har mange flere regnværsdager igjen. Men håper og vet at jeg også har mange fine dager framfor meg. Klem til alle hjemme. 

- Aurora

Stikkord:

Én kommentar

Christine

26.09.2013 kl.14:56

Aww Roramora, du må ikje vær lei dæ, du blir å få et supert, spennanes, minnerikt å fantastisk år, d e jo et minne før live! nyt d å gjør d beste ut av d, å opplev så mye som du kan. Glad i dæ<3

Skriv en ny kommentar

hits