HAUNTED HOUSE!

Portland tid: 22.17

Hei. Nå har jeg langhelg, vi får fredagen fri fordi lærerne har møte eller noe. Gleder meg så til å sove lenge i morgen. Denne uken har gått ganske fort. På søndag dro jeg med Andy og Becky for å se på floating homes. Som er hus som ligger på vannet, i elven.  På mandag dro jeg til "yo mama", hvor de selger frozen yogurt. Har smakt froyo før, men aldri slik. De hadde rundt ti forskjellige smaker på yogurten(melkesjokolade, red velvet, strawberry osv) og aalt du kan tenke deg som topping. Prøvde så mange forskjellige topping jeg kunne. Men det var godt, haha. I går hadde vi en "lock in" på skolen, som er i tilfelle noen kommer inn med et våpen på skolen ogsånn. Det er ganske rart å tenke på at slike øvelser kan bli nødvendig..


Måtte bare vise dette. Det var en båt hvor det sto Lofoten, ganske kult. 

Meg og Olya, vi prøvde luer på wal-mart.Fro yoooo. 

I går kveld dro jeg med fire venninner til et haunted house som het House of Shadows(?). Jeg har aldri vært i et "spøkelses hus" før, så hadde ingen anin om hvordan det var. Når vi hadde kjøpt billetter måtte vi lese en advarsel-plakat(som sa at vi kom til å bli dyttet rundt, man burde ikke gå inn hvis man hadde hjerteproblemer osv.), og mens vi står og leser blir en av jentene røsket opp av en fyr og bært inn i huset alene. Rett etterpå kommer en fyr med motorsag og dytter oss inn. Jeg var så redd og hylte hele tiden. Blod, selvmord, våpen, folk som bare dyttet oss videre, mørke skikkelser også kom vi til et rom som "snurret" og en fyr med maske som plutselig var oppi ansiktet vårt. Det var varmt, jeg var redd, svimmel og trodde jeg skulle besvime. Så jeg måtte gå ut en av nødutgangene. Skumle ting er virkelig ikke noe jeg takler bra. Men jentene gikk vidre de siste minuttene også dro vi og spiste is etterpå. 

Skummelt.


Frosty at Wendys's. 


Olya, Brittney, Sierra, meg og Shaunté. 

I dag var utvekslingsstudentene på skolen invitert på lunsj, som catering-class'en laget. Vi fikk lov til å ta med oss to stykker så jeg tok med Becky og Olya. Maten var kjempe god, og det var veldig hyggelig. Ellers har jeg skypet i tre-fire timer med Nina i dag. Nå er jeg så klar for en laang natts søvn. Olya og meg. 

-Aurora

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits