MITT AMERIKANSKE ROM ++

Hei alle.Jeg vet at det kan virke som jeg er litt trist og har veldig hjemlengsel, men jeg har det kjempe bra! Selvfølgelig har jeg litt hjemlengsel, ville ikke du hatt det? Men har en snill vertsfamilie som bryr seg, gode venner, gode karakterer og opplever mye nytt hver dag. I det siste har jeg hatt mye lekser og lange dager, fordi vi har fått progress report(for å se hvordan vi ligger ann med fagene). Halloween var skuffende(jeg sovnet halv elleve), men halloween stemningen i hele oktober veier opp for det. Ellers har vi hatt think pink week, som er for kampen mot brystkreft. Jeg har vært i en russisk butikk med Olya, vært på fotballkamp igjen, skjært ut gresskar med Becky og vært på rollerskating rink. Det er da et stort tregulv der du skater rundt med rollerskates med fire hjul. Det var ganske vanskelig, falt faktisk ikke, men kjempe morsomt! Også har jeg sett Cloudy with a chance of meatballs 2 med Brittney. Eeelsker den, alle burde se den! Haha. 

Og siden Halloween er over, har de begynt å selge julekaker og vise julefilmer på TV'n her. 


Mitt skumle gresskar og Beckys smilende. Think pink! Hadde på meg helt rosa klær en skoledag i den uken.Meg og Olya på footballgame. Olya på Burgerville. Maaat.


Portland. Ganske fint. 
Rollerskatin rinken.


 

Har ikke vist dere rommet mitt enda, men det er kjempe koselig: 
Har planer om å henge om maange flere bilder her. 

Ellers vil jeg bare si: TUUSEN TAKK MAMMA OG PAPPA FOR AT DERE HAR GITT MEG MULIGHETEN TIL Å DRA! LOVE U. 

-Aurora

Stikkord:

4 kommentarer

Malin Amalie (livet i london)

04.11.2013 kl.03:47

Så fint :)

Emma

04.11.2013 kl.16:02

Det som du har det supert, og at du får opplev mye!:D Gleda mæ til å få se mere bilda, og hør mer på ka du opplev i USA! Miss u<3

Mamma

04.11.2013 kl.16:05

Finaste Aurora. ❤️

04.11.2013 kl.16:55

Det ser ut som om du vokser med oppgaven og at ting går fint med deg, Aurora :) Lykke til videre! PS! Snart jul :)

Skriv en ny kommentar

hits