MIN HELG

Hei. Denne helgen har gått alt for fort. På fredags ettermiddag ble jeg med en venninne og familien hennes til Portland(en stor by, en time unna) hvor de skulle ha suprise-graduation-party for en av søstrene hennes. Det var veldig hyggelig å møte og snakke med hele familien hennes. Veldig koselige folk.

På lørdag dro jeg og Becky på brunsj til Tamara, som er kona til presten i kirken deres. Det var så koselig(bruker ordet koselig mye, men det er jo bare bra)! Huset hennes var så fint, pyntet til thanksgiving, julemusikk og lukten av nybakte kanelsnurrer. Det var en "dame-brunsj", så jeg ble kjent med mange fine folk. Jeg er ikke en særlig relgiøs person, men det var rørende når en av damene snakket; ikke bare om gud; men om å åpne hjemme og hjerte sitt for de som ikke har så mye i julen. Synes det er fint at relgion og gud ikke bare trenger å handle om synd ogsånn. Etter det dro vi til nabohuset hvor de som bodde der hadde christmas bazar eller noe sånt. Hele huset var fylt med julepynt o.l. Julestemning? liitt. Senere på ettermiddagen kom Olya over, også dro vi for å leie en film og kjøpe godteri. Kvelden ble brukt på å se Pitch Perfect for femtende gang(elsker den filmen), spise candy og farge håret til Olya svart! Ble kjempe fint forresten! 

I dag har jeg sovet leenge(blir ikke så mye morning church på meg). Så dro jeg for å prøve å spille tennis med Olya og Kiara. Ble en kort runde, men var vanskeligere enn jeg trodde. Det var gøy, så håper det blir mer øving. Etter på dro vi på en ny fro-yo plass som er kommet til byen. Ellers har jeg jogget!! 


Favoritt godteriet mitt herDe har masse hjort og sånn her, masse. 


I morgen har vi fri fra skolen fordi det Veterans Day. Så da skal jeg og Becky ta buss inn til Lloyd sentret i Portland for å shoppe høstklær og julegaver. Gleder meg fordi de har masse bra butikker der; forever21, Victoria Secret, rue21, hm osv. Hører på julemusikk i bloggende øyeblikk. . . 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits