SHOPPING PÅ WASHINGTON SQUARE

Hallo. Nå er skolen begynt igjen, og det blir kaldere og kaldere her. Ikke som hjemme, men ligger rundt 0 grader nå. Det er så mye lettere å få julestemning når det er hvit ute, dessverre snør det vist aldri her. Desember er kommet og jeg har vært i USA 103 dager, 1/3 av tiden min her. Det har vært tre langer måneder, men samtidig har tiden gått raskt. Som kanskje mange andre utvekslingsstudenter har jeg grugledet meg til desember. Jeg elsker jul, og har gledet meg til å oppleve den berømte Amerikanske julefeiringen. Litt trist å ikke kunne være med på julegrantenning hjemme i lille Skrova, høre lillebroren min Erlend spille og se julekalender på nrk. Men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd! I går pyntet jeg og Becky juletreet. Ganske tidlig, i forhold til hva de fleste gjør i Norge. Jeg har planer om å stappe desember full med julefilmer og julemusikk, har ventet et år på det! I dag dro jeg (igjen) for å kjøpe frozen-yogurt med Olya. Det er jo så utrolig godt. Selv om jeg virkelig ikke vil anbefale bacon-biter på yogurten, haha, jeg prøver noe nytt hver dag her! 


1. Maplebacon fro-yo// Olya // Så Catching Fire her om dagen, og eeeelsker den // Olya og meg på vei hjem fra skolen

På lørdag dro jeg til Washington Square, for å møte de andre utvekslingsstudentene i CHI, som er underorganisasjonen min her. Jeg kjørte dit med programkordinatoren min Michelle, og andre utvekslingsstudenter i området. På kjøpesentret var vi plutselig rundt 25 elever, mange flere enn jeg trodde vi var! Der møtte jeg også norske Anja, som var der med Ice fra Thailand og Aurelie fra Belgia. Jeg og Anja var faktisk venner på facebook/instagram, men hadde aldri møttes før. Hvis man møter en norske her, er det som om man har kjent hverandre hele livet. Noen som skjønner akkurat hvordan du har det. Haha. Så vi fire dro på shopping; Victoria Secret & Forever 21. Før alle studentene og kordinatorene møttes på Red Robin for å spise sammen. Ble et ganske langt bord, men det var utrolig gøy. Ble kjent med så mange nye mennesker fra Japan, Thailand, Slovakia, Kina, Belgia,  Tyskland, Italia osv. Så vi sammenlignet opplevelser og diskuterte forskjeller fra USA og hjemlandene våre. En vellykket dag altså. 

 

Anja og meg. Vi drikker noe som er kalt Bubble Tea, det er smoothie med små "gelé-kuler" på en måte. Aurelie(Belgia), Anja(Norge), Ice(Thailand) og meg på kjøpesenteret. 

// 

Jeg tenkte jeg skulle lage en ny videblogg igjen. Så tenkte at jeg kunne ha en spørsmålsrunde og svare på spørsmålene i videoen, så jeg har noe å snakke om. Spør så mange spørsmål dere vil. I komentarfeltet eller facebook. Du trenger ikke ha en blogg-bruker for å kommentere på bloggen!

-Aurora

4 kommentarer

lene bl

03.12.2013 kl.10:51

Du er så flink å skrive Aurora. Artig å følge med på året ditt i usa. Kos deg i desember med amerikansk jul. Klem fra Lene

03.12.2013 kl.21:53

Høres ut som du trives :) Det går nok bare bra i julen. Skal du sende julegaver hjem til familie og venner?

Sofie

05.12.2013 kl.23:15

Va du heilt sekker på at du ville fær med en gang? :) Før æ har veldig løst å fær, men samtidig så e æ veldig redd før å kom tel en familie kor æ ikke trives osv. Va det hvert å fær? Å kor mye må du betal tel sammen utenom stipend? :)

17.12.2013 kl.16:16

Skal du sende julegaver til venner og familie hjemme i Norge?:)

Skriv en ny kommentar

hits