Winter Formal, Chinese New Year & Seattle.

17.59

Hei alle. Har ikke vært mye tid og energi til overs i det siste. Men siden sist jeg la ut bilder ogsånn så har det jo skjedd en del! I slutten av januar dro jeg på Winter Formal (som er en skoledans/ball) med Olya. Først krøllet vi hår og kledde på oss kjoler og høyhæler, og så dro vi inn til Portland for å spise middag på Red Robin. Etter på dro vi til selve dansen, som var veldig gøy med høy synging og dansing. Var også litt rart fordi det var min siste dag med "St. Helens folkene", men veldig fint også. Dagen etter skulle jeg dra, men før det dro jeg og Olya ut for å spise frokost(amerikanske pannekaker, bacon og kakao) og si hadet. Håper jeg kan møte henne snart igjen da. Den første helgen min i Keizer ble brukt på et kinesisk nyttårsparty. Jeg ble kjent med ei jente i kirka til Kathy og Phil gjennom Kathy, og hun inviterte meg dit. Vi spiste kinesisk mat, spilte kinasjakk, mahjong og hadde på oss røde klær som betyr lykke eller noe sånt(?). Første skoledag startet jeg samtidig som en annen utvekslingsstudent, Jessica fra Tyskland. Så vi henger en del sammen, og har et par klasser sammen. Det ble ikke så altfor mange skoledager før det plutselig begynte å snø. Masse. Så vi hadde "snowdays", og fikk skikkelig lang helg. Valentinsdagen kom også, og den var som jeg forventet. Korsang, hjerter overalt, jenter med teddybjørner større en dem selv og gråtende jenter. Helgen etter dro jeg på besøk til Allegra som er fra Italie, hvor jeg og to andre jenter overnattet. Det var utrolig koselig og vi kledde oss ut, sang karaoke, spiste italiensk mat, dro på shopping, bowling og spilte kort. 
Jessica. 

Amerikaa.

Fra mine snille vertsforeldre på valentinsdagen.

Giorgia fra Italia, meg, Barbara fra Belgia og Allegra fra Italia. 
Som kanskje mange har sett på facebook så var jeg også forrige helg i Seattle. Organisasjonen min CHI hadde et kurs for nye programkordinatorer ogsånn, så da ble jeg og Allegra med for å snakke der(kun i en halvtime), men vi overnattet på hotell i to netter. Så vi dro på kino, spiste og satt i boblebadet på hotellet. På lørdag tok jeg, Allegra, Han fra Mongolia og Tristan fra Japan ferga over til Seattle. Seattle er så fint. Vi dro på "the fish market", til "the space needle" og litt på shopping før dagen var borte og vi måtte rekke fergen tilbake...noe vi ikke gjorde, så mens vi ventet på den neste dro vi til en resturant på kaikanten som heter Ivar's hvor de selger utrolig god fish&chips og fried shrimps. Når vi dro, så vi lysene og parisethjulet i bakgrunnen,  og det var så vakkert! Så ja, hele helgen var så gøy og koselig og super. 
 Ellers har jeg det bra, og dagene går fort. Gleder meg allerede til helg. Håper alle har det bra med vinterferie(....)hjemme. 

-Aurora

 

Én kommentar

Tuva

10.03.2014 kl.18:54

Elsker kinesisk nyttår!! :D

Skriv en ny kommentar

hits